ändrade planer

Blev inte riktigt som jag hade tänkt. Jag tänkte va lite krejsy ikväll och smita in på en klubb eller nåt men sen kom jag på att jag har inga kompisar ju! så jag har suttit här and minding my own business tills mamma kom på att vi kunde gå ut på promenad. När vi var ute så sprang jag och mamma ifrån bianca och hennes kompis så dom blev skiträdda! haha jag fick världens adrenalinkick! hehehe jag har sånt spännande liv....

Söndag

Tjaba!
Jag kom hem från fredagsfesten igår kväll så därför kunde jag inte uppdatera igår. När jag var på väg hem igår på bussen med min bröllopsklänning dränkt i vin och låtsasblod på halsen, ringde en kompis och ville att jag skulle åka till solna. Jag bah njaaaa, så jag fick spendera kvällen hemma igårkväll. Jag tyycker det är skönare att vara hemma i värmen än på en fest i ett litet hus däralla står packade som sillar för att sedan vända hem med en kompis som vinglar runt och spyr en gång i kvartet på väg till bussen som kommer en gång i timmen så man får stå där och frysa ihjäl. Nej nu har jag latat mig hela dan och har lust att ha lite kul ikväll. Kul på riktigt asså, inte typ leta efter nån fest i vällingby. cya!


Hurry curry

Föreläsningen jag skulle ha igår fick jag ha idag istället och det gick bra. Idag ska jag på halloween fest hos min kompis. Det är lite jobbigt när det bara är folk från hennes skola som sitter och snackar om vilka som har gjort vad med vem i deras skola och hur konstiga alla lärare är och... ja allting som angår dom och deras skola. Jaja det blir säkert kul iallafall. Jag ska komma utklädd som zombie Bride! Fast en lite slampigare variant, inte som Lindsay Lohan i mean girls. Nu har jag brottom för jag ska åka till min kompis och fixa mig. Stay Tuned!

How the F*CK

Jag har verkligen överträffat mig själv den här gången. Jag har pushat mig till det yttersta. Hur fan ska det här funka. HUR kunde jag tro att jag skulle kunna göra ett muntligt fördjupningsarbete som ska kompensera ett 7 sidors arbete om någonting jag inte har någon aning om, på EN kväll? Jag ber till min hjärna att jag ska kunna prestera tillräckligt bra för att kunna få ett G iallafall. Hehe det vore ju roligt om jag skulle lyckas få VG. Jag frågade mamma vad hon skulle säga då eftersom hon tyckte det var oansvarigt av mig att göra hela arbetet dagen innan, hon svarade då att jag isåfall skulle vara ett geni. Well we'll find out, won't we? Stay tuned!

4 timmar

Happ jag var tydligen tvungen att lämna Bianca på hennes gitarr så nu kom jag precis hem och har 4 timmar på mig att göra mitt arbete -_-.

Goddag

Hallå hallå. Hoppas alla har det trevligt där ute i solen. Själv ska man sitta här hemma och göra ett mutligt fördjupningsarbete till imorn som Filip inte har börjat på. Jag har så himla brottom så jag måste ringa Filip och be honom att jalla jalla lite så han kan göra klart den här skiten så jag kan öva på redovisningen! Gaaah jag orkar inte! men jag är iallafall på glatt humör idag så det är bra. Måste tänka positivt. Jag är skitglad! allting kommer gå superbra imorn! Feeling thuper, thanks for athking, everything ith thuper when your gay, tjohej!


woho

Hallå hallå! jag har uppdaterat väldigt dåligt idag, men egentligen spelar det ingen roll för 1. ingen läser min blogg och 2. det har inte hänt någontinig kul idag. Jag skriver imorn istället med en mer positiv anda. So long....


Goodnight

Nu kommer jag somna när som helst här. Jag och Linda ska inte till skolan försen 11.00 så då får i iallafall lite sovmorgon.
Bla bla bla godnatt!

Grandma's watching you!

Tänk om man skulle vakna upp mitt i natten och se den här gumman sittandes på skrivbordsstolen...

Thank you very much

Jag berättade ju att jag hade hittat någon bruds leg, visa och pengar. Hon skickade värsta stela smset där hon inte sa tack en enda gång. Sen när jag ringde sa hon inte heller tack. Då tänkte jag att om hon ändå inte är tacksam så tycker jag inte att hon förtjänade dom, fast grejen var ju den att jag skulle träffa henne 17:15 vid ica. Då var jag lite smart och gick till gallerian och shoppade tills kortet inte godkändes längre. När jag träffade henne så sa hon tack och gav mig 200 spänn och sa hur snäll jag var. Jag kände mig lite dålig när hon babblade om hur god människa jag var som egentligen kunde tagit alla pengar, men hon bad ju nästn om det egentligen. Jaja nu köpte jag ett par stövlar, två jeans och 4 linnen, hon var ju ganska rik den där bruden.

Nu ska jag och Linda plugga lite (gah). Stay tuned!


En pluggsugen Linda

Peace out!

Nu är jag i skolan och sitter vid datorerna med Lindo da Bimbo. Hon ska inte heller gå på matten så nu ska vi dra oss hemmåt. Efter jag hade körtelfeber så kan jag bli lite sjuk fram och tillbaka, nu t.ex när jag var på svenskan så började jag frysa och fick värsta huvudvärken. Nu måste jag dra innan peter ser mig, ciao!................ Varför ska man alltid säga hejdå på ett annat språk? alla säger ciao, så tråkigt. Egentligen tar man ju inte farväl till någon heller. Att säga hejdå passar ju inte in isåfall. Aja stay tuned! där satt den...

Morn morn

Såklart försåv jag mig idag så jag kommer komma försent, sen ar jag ett matteprov idag som jag inte kan gå på för jag ska skita i matten, ja vet bara inte hur jag ska säga det till peter. Aja nu måste jag hurry curry här asså. Orvar!

Goodnight kiss!

Oj blev inte så många inlägg idag!
Efter jag hade suprajsat sarah så bestämde vi oss för att gå hem ända från jobbet. Vi fick plötsligt lust att hyra film när vi var i hammarby sjöstad så vi hyrde någon cp film som hette Tracy.

Här är lite bilder för jag orkar inte skriva något kul för det är ändå ingen som läser:

Sarah is very happy
and so am I

Och här får ni en godnatts kyss från oss!


Bloggar från gulan

Jag pratade med sarah idag och hörde hur tråkigt hon hade på jobbet så jag åkte hit och köpte två muffins från muffinfabriken på vägen, gissa om hon blev glad! nu ska vi åka hem, ciao!

Upp och hoppa lilla loppa

Jag vaknade inte till ett sånt uppmuntrande väder idag men jag är rätt så gla' iallafall.
Idag ska jag ringa Jeanette som jag skulle gjort för länge sen. Sen vet jag faktiskt inte vad som händer. Jo juste jag ska fixa det här med resan till franska alperna! vi i malta-crewn ska nu dra till alperna till något ställe där det bara är ungdomar.
Själv ogillar jag skidresor så jag kommer bara ha aterski 24/7. I värsta fall tar jag med mig en stjärtlapp till backen.

Juste en grej jag glömde berätta igår! jag hittade typ ett busskortsfodral med 740:-, ett kontokort och ett leg. Gissa om jag ska shoppa idag liksom!

Här är en bild från igår som sarah lagt upp, såklar alla roliga men väldigt unflattering, men eftersom inga jag känner läser hennes blogg så det får väl gå förbi här gången då.

Got milk?

ZzZz...

Trött som fan! Jag har aldrig vart med om en tjejmiddag med så mycket skitsnack och skvaller, the best tjejmiddag ever!

1. En tjej som hade plågat mig under hela högstadiet har tydligen inte bara plågat mig har det kommit fram. Ungefär 90% om kvällens skitsnack var om henne. Hennes manipulativa dagar är över. Vi är fria från den uppmärksamhetskrävande manipulativa drottningens makt!

2. Vissa i min nuvarande skola har tydligen dömt mig och anklagat mig för saker som absolut inte är sant.

3. min pappas kompis är låtsaspappa till min kompis kompis och han är tydligen dum i huvudet.

och det där är bara en bråkdel av allting. Jag brukar inte gilla tjejmiddagar men nu har jag kommit på att det bara är p.g.a ämne nr 1.

Jag lägger upp bilder från kvällen sen för att det är Sarah som har alla. Godnatt!

Puh

Efter blod svett och tårar så är rummet rent! Nu ringde Linda och skällde ut mig för att hon inte fått se våra små valpar så nu är hon på väg hit.


Dress to impress

Innan jag fortsätter så måste jag säga att det här inte är någon modeblogg. Inte för att jag är emot modebloggar på något sätt... det är bra att jag inte har råd med en.

Iallafall. Jag har kommit hem från Gina Tricot nu. Jag skyndade mig på ganska mycket för att jag inte ville stöta på någon nu när jag inte har smink.  Jag skulle ju gå dit för att kolla på en klänning. De har fått in så sjukt mycket snygga klänningar där alltså! När jag stog där i provrummet och testade olika klänningar, fick jag som en outer body experience, sen när jag kom tillbaka till jorden igen så hade jag en kasse med fyra klänningar i. Med andra ord hela mitt studiebidrag.

 <- Men jag funderar på att lämna tillbaka denna.


Nu ska jag städa mitt rum och sen ska jag ringa Linda för jag kom på att vi skulle träffas idag. Ciao!


Morning sunshine!

Jag vaknade med sånt bra humör idag! solen sken in genom fönstret och sa "filippa... filippa vakna det är soolen som talar. Du har väl inte glömt att du ska till Gina Tricot och köpa en klänning till tjejmiddagen ikväll..?". Så ska man vakna varje dag. Nu ska jag käka frukost och sen dra mej iväg. Orvar!


odd molly

Tillbaka

Filmen var superb. Woody Allen är ett geni. Jag vet inte vad han gör, han liksom bemästrar konsten att få fram komedin ur tragiska situationer. Manuset var också genialiskt, dialogen var så bra och man kan nog plocka ut minst tio klockrena citat ur den här filmen. Men det bästa var ju slutet som var som en punchline på en riktigt lång roliga historia. Fast det som också gjorde filmen exra speciell var nog scenografin, den var så himla vacker och inspirerande. Det som tyngde ner filmen var nog Scarlett Johansson som tydligen är Woody Allens nya musa vilket jag inte kan förstå. Okej hon ser ut som en korsning mellan Marilyn Monroe och en ängel men skådespela kan hon inte göra och det är synd att hon hade en sådan stor roll i den här filmen. Penelope Cruz borde dock få ett pris för den här rollen.


Nu ska jag åka och handla till våran lilla tacofredag som vi har varje... ja fredag.

Satan

Nu kommer jag komma försent! jag och sara ska ju på bio klockan 18.00 och vi skulle träffas där kl 17. Men hon ä väl van. Hon får faktiskt skylla sig själv om hon inte kommer en kvart senare än bestämt, hon borde ju lärt sig vid det här laget. Vi ska se Vicky cristina barcelona.



Ciao!

GLASSBILEN!

Så låter det i hela huset när man hör den kända melodin som får det att vattnas i munnen. Så länge jag minns har vi haft den traditionen. Vilken situation man en är i så MÅSTE man skrika "glassbilen!" så högt man kan. Men jag måste säga att det börjar kännas lite fel när min brorsa som är 21 kommer utspringandes från sitt rum med flaxande armar och skriker halsen av sig. Men traditioner är traditioner.


Efter bilen skuttade en liten flicka och stönade, i mina strumpor var jag henne hack i häl. Tillslut lyckades jag tackla ner ungen, man vill ju inte att glassbåtarna ska ta slut.

Fredag, 2008 oktober 17. 14.48

Jag håller på att bli galen här hemma! Nu har jag varit själv hemma i 3 hela timmar! jag är ingen ensam människa. Jag måste ha någon att prata med! Jag har bara legat och konverserat med bambi som var måttligt intresserad.
Iallafall. Idag har jag varit i skolan och skrivit ett prov, köpt en chokladkolapaj på chokladfabriken och sist men inte minst matat puppysarna. Och nu ska jag daradatatataaaaaaaaaaaa lägga upp lite bilder för första gången!





Jag : Tänk om det finns några som gör precis samma sak som vi gör nu, fast på en annan planet...
Bambi: ...



'
Bambi: ew

Nu för fan

Från och med nu ska jag skriva minst 5 inlägg om dagen! Så här kan jag ju inte fortsätta. Då kommer jag aldrig få några läsare. Sen ska jag börja kommentera och sånt också! Jag börjar på ett nytt inlägg så känns det mer som en clean start.

morning

Vaknade upp och var värsta sjuk imorse. Ändå kommer man intre ifrån plugget. Biologiboken förföljer mej vart jag en går. Jag kanske ändå ska byta skoloaa. Jag vill byta till någon riktig stökig klass där alla är omotiverade och snackar på lektionerna och skolkar. Men den ska ändå ligga i stan. Det är bara så jävla svårt att hitta en dålig skola i stockholm.
Jaja back to work!


tal

ja måste bara säga att man inte ska taa allt jag skriver för seriöst:/ inte för att någon utom min lillesyrra läser min blogg än men men bara så att ni(du) vet!

Hemma

Tjenna!
Jag klarade mej igenom skoldagen! Jag kom försent som vanligt. Jag mådde inte så bra så jag kunde inte koncentrera mej. Istället satt jag och Linda och skrev lappar til varanda, vi är lite krejsy hon och jag. Precis när vi var tvugna att jobba så gick brandalarmet. Då sa jag tack och hej för jag tänkte skippa fysiken för jag skulle ändå inte kunna koncentrera mej.... men det fick jag inte för L R och J. Oj vad bloggig jag har börjat bli, skriver med initialer och grejer, tufft.

På fysiken så hade jag lite dåligt iflytande på mitt bord så vi satt bara och hade mandarinskalkrig. Efter skolan gick vi ett gäng och köpte latte. Jag brukar alltid köpa vanilla latte men det hade dom inte så jag tog kaffe latte. Jag trodde att den skulle smaka söt mjölk med en hint av kaffe, men den smakade ju affe med mjölk(som jag senare fick veta att kaffe latte faktiskt betydde). Jag fick helt enkel svälja det och låtsas som jag tyckte att det var jätte gott, för man ska ju faktiskt gilla kaffe tydligen.
Jag åkte sen och hämtade min lillasyster på gittaren och tog en latte där också, men jag tål inte koffein så bra så jag är helt speedad nu och springer runt som en ekorre.  Därför är det inte riktigt någon röd tråd i mitt inlägg för jag skriver så det ryker här nu. jaja ciao!

Goodmorning

Jag börjar klockan ett idag så jag har bara sovit hela morgonen. Känner mej lite småsjuk och orkar inte gå till skolan alls egentligen men måste man så måste man.

jag vet aldrig vad jag sa skriva för rubrik

Nu har jag pluggat i TRE timmar. Jävligt jobbigt ska jag säga, ändå har jag bara kollat igenom vilka sidor jag ska göra i matten men jag har egentligen bara fått en halv sida gjord. Jag skiter i matten istället och pluggar upp den på comvux sen istället. Nu ska jag ta en dags paus. Ciao!

Home alone

Jag kom precis hem från skolan. På bussen hem så hände någonting som jag aldrig vairt med om, jag blev dissad av en mongolid unge. Jag menar inte "mongo" utan jag menar mongolid. När jag gick på bussen så satt det någon slags särklass på den. En av ungarna vinkade glatt, då trodde jag att ha tittade och vinkade mot mig så jag log och vinkade tillbaka. Då sa mongot surt " Joag vjinkathe jinthe thill thäj!". Plötsligt fick jag en känsla av att mongot var bättre än mej. Jag var tvungen att agera, så jag sa överlägset "bara för att du har stor tunga". Då kände jag mig bra igen, jag la krokben för honom på vägen ut också men det vara bara för skojs skull.

Jaja nu är jag hemma iallafall och ska plugga. Egentligen tänkte jag springa men jag känner att jag håller på att bli sjuk så jag borde nog vänta tills jag blir frisk igen.
















Bug ya later!

jag gör det imorn

Jag sa ju att jag skulle gå ut och springa idag och sen plugga. Men sen tänkte jag att jag var lite trött, så jag gör det imorn istället.

Bs

Det här funkar inte. Jag har inte skrivit ner nåt. Här r ett utdrag från texten jag ska läsa "Vad längtan, vad ömma tankar måste ej ha drivit dem fram till det besinningslösa stegt!"
Förstår ni hur svårt det är? men jag fattar inte ens varför vi ska läsa texter från meddeltiden och antiken. Varför måste jag veta vad kvaldan och lektyren betyder? Äsch, det här kommer inte bli gjort. Hon får väl nöja sig med novellen jag lämnade in förra veckan(som skulle varit inne förra året).

nu så

Eller så springer jag lite senare istället.
Nu ska ag vara duktig och faktiskt plugga. Vi skulle tydligen läsa massa skit och skriva läslogg tills idag. Såg lika förvånad ut som vanligt när Julia sa det. Nej men nu för första gången i historian ska Filippa lämna in en läxa tid!
Eller ja kanske inte ska sätta ribban så högt, jag kan iallafall bestämma mig för att lämna in den.
Ciao!

Jag såg Kenza

Aloha!
Jag har eget arbete nu så jag åkte hem och tänke dra ut och springa nu.
När jag sprang där i mina 7 cm klackar till bussen så såg jag någon änglaliknande sak ståendes i ett bås. Det var Kenza. Blogg guden. Hon lös av skönhet. Hon såg photoshopad ut med den perfekta lysande gyllenbruna hyn och det glansiga obehandlade håret. Men det är inte som jag bryr mej.


Kenza och... vänta den där andra bruden gick ju jag på dagis med!

I don´t like mondays

oj vilket negativt första inlägg det blev här.
Idag skulle jag ut och springa klockan sex på morgonen innan frukost, men ja snoozade till halv åtta istället.
Jag kände mej inte så motiverad när jag vaknade efter 5 timmars sömn och det var kolsvart ute.
Men vad in helvette ska jag ha på mig? i 3 veckor har jag skrapa ihop kläder pgr av att jag inte orkat tvätta, men nu har jag använt varje plagg i en vecka var. Jag kanske kan ta något utan fläckar och spreya över lukten med escadan.
Nu måste jag skynda så att jag inte får smisk av Christina om jag missar morgonsamlingen.

http://www.youtube.com/watch?v=q2ieINjAtA4

RSS 2.0